Epilare definitivă IPL

testeaza-gratuitRecomand cu mare încredere procedura de epilare definitvă cu IPL (lumină intens pulsată), care mie mi-a dat rezultate cu mult peste așteptările mele.

Mama natură m-a înzestrat cu o podoabă capilară de care sunt foarte mulțumită; densitatea este mare iar firul de păr este foarte gros. Problema a fost ca aceste fire de păr groase și dese au apărut și în alte zone ale corpului și care mi-au dat multe bătăi de cap de-a lungul timpului. Fire crescute pe sub piele, iritație.. așa că am fost nevoită sa caut alternative.

M-am documentat ceva timp înainte și văzând că firul meu de păr pare să fie pe placul IPL, adica gros si negru, am cautat un salon aproape de casă și review-uri pozitive.

Am ales salonul http://www.nomasvello.ro/ unde mi-au fost recomandate 10 sedințe, prețul fiind de 135 lei pentru orice zona.
Deși nu mă așteptam, primele rezultate le-am vazut dupa aproximativ 10 zile de la prima ședință. O bună parte din firele de păr de pe picioare au căzut pur și simplu. După șase ședințe pot spune că în jur de 70 % din firele de păr au dispărut. Mai apar cateva firicele însă rare și foarte subțiri.
Cu toate că am citit mai multe pareri în care se spunea ca procedura nu este dureroasă, pentru mine a fost. Primele ședințe au fost dureroase însă o dată cu reducerea firelor de păr a scăzut considerabil și durerea.

Sunt foarte mulțumită de rezultate și de mine pentru că am facut această alegere deoarece

  • am scăpat de firele de păr care apăreau pe sub piele;
  • nu mai am grijă creșterii pentru că, așa cum spuneam, chiar dacă mai cresc firicele acestea sunt foarte subțiri și foarte puțin vizibile;
  • pielea este foarte fina, iar de iritații nu m-am mai lovit incă de la prima ședință.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *