ARON’S EDUCATION CENTER

aron education center

Una din cele mai inspirate alegeri pe care le-am facut a fost sa il mut pe baietelul meu de la o cresa de stat la cresa particulara ARON’S EDUCATION CENTER. Atat pentru el cat si pentru noi, parintii lui, a fost cea mai buna alegere pentru ca va pot spune ca in aproximativ 3 luni de cand este aici, puiul meu pur si simplu a « inflorit » !

Doresc sa va impartasesc impresiile mele atat despre acest loc cat si despre personalul cresei cu promisiunea de a nu exagera cu nimic in relatarea mea. Cladirea este situata in sectorul 4 (Bucuresti), pe strada Luminoasa, langa Scoala Generala 109. Este o vila cu etaj, are curte in spate si desigur, un loc de joaca special amenajat pentru copii. In interior, este spatioasa, luminoasa, primitoare. Cum intri, devii imediat bine dispus de desenele copilasilor, de diversele obiecte confectionate tot de ei. Clasa lor este situata la etaj, este mare, incapatoare, mereu curata, plina de jucarii frumoase, care mai de care mai atragatoare.

Mancarea este mereu proaspata si gustoasa – copilasii o asteapta cu nerabdare si niciunul nu uita sa se inchine inainte de servirea mesei. In fiecare zi, se serveste obligatoriu cate un fruct si o portie de lapte/iaurt, lucru esential in dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a fiecarui copil. Ceea ce imi place si mai mult, este ca se tine cont si de preferintele culinare ale fiecaruia in parte, asa ca mancatul devine o adevarata placere J

Tot in fiecare zi, cei mici au « ora de lectura », unde toti stau cumintei pe scaunelele lor si asculta cu placere : « Capra cu trei iezi », « Scufita Rosie », « Ursul pacalit de vulpe » si multe alte povestiri frumoase care noua ne-a incantat copilaria. Cred ca programul preferat al baietelului meu este cel de dans (doamnele educatoare pun o caseta si toti copii canta si danseasa in ritmul muzicii) pentru ca ne arata mereu acasa cate o « miscare » noua… Copilasii invata mereu cate o meserie noua, coloreaza planse, confectioneaza felicitari, stegulete. Pastrez cu mandrie in vitrina bibliotecii mele o broscuta testoasa si o buburuza din plastilina- sunt cele mai frumoase bibelouri!

Insa, cea mai mare realizare a fost aceea ca, la doar 3 saptamani dupa ce l-am dus prima data la aceasta cresa, baietelul meu a scapat definitiv de scutece, ceea ce pentru noi, parintii, a fost un mare prilej de mandrie si de bucurie!  Toate acestea se datoreaza faptului ca, aici, copiii sunt atent supravegheati si au un program bine stabilit in care joaca, masa, invatatul si odihna se impletesc armonios.

La sfarsitul fiecarei zile, parintele primeste un fluturas cu toate activitatile de peste zi ale copilului, cum/cat a mancat, cat a dormit, daca a fost cuminte, daca a participat la activitati, etc iar la sfarsitul lunii, am primit un bilant al evolutiei lui, cum s-a dezvoltat si cum a progresat pe parcursului lunii trecute.

Doamnele educatoare sunt intotdeauna amabile, mereu cu zambetul pe bune, sunt foarte atasate de copilasi si mereu atente la dorintele fiecarui parinte si copil in parte.

In fiecare dimineata, cand imi aduc aici baietelul, simt linistea deplina ca il aduc intr-un loc care ii confera siguranta si unde este inconjurat de multa afectiune.

Programul acestei crese (care are si gradinita si after-school) este variabil, in functie de dorintele fiecarui parinte, ( program scurt/lung) iar preturile sunt foarte rezonabile. Pentru mai multe detalii si informatii, puteti accesa : www.arons.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *