Cinema AFI (VIP)

afi vipAtunci când vine vorba de mers la cinematograf, zona VIP a cinematografului din mall AFI București a devenit locația preferată pentru petrecerea unei seri relaxante.

Pentru unii dintre noi acronimul VIP poate însemna o aroganță, însa nu și în cazul acesta.
Este adevarat că biletul la VIP este mai scump față de cel normal (bilet VIP: 52 RON, bilet normal 25 RON) însă diferența nu o consider substanțială datorită serviciilor în plus oferite în acest preț.

În prețul biletului intră urmatoarele:
– mini bufet suedez, care conține aperitive, un fel principal, salată și desert;
– acces la bar de unde se poate comanda orice băutură disponibilă, nachos și popcorn (la categoria băuturi intră: apă, suc, vin, bere, șampanie etc.);
– sala de film este cu mult mai mică față de o sală normală (asta în primul rând însemnând mai multă liniște în timpul filmului) și fotoli confortabile, spațioase și adaptabile cerințelor fiecăruia.

În timpul filmului cațiva angajați sunt la dispoziția clienților, pentru realimentare cu sucuri sau ronțăieli. Singurele restricții sunt cu privire la mâncarea de la bufetul suedez, care nu pot fi consumate în sala de film. Pentru asta există un lobby, iar pentru a beneficia din plin de serviciile oferite, este indicat să ajungeți cu 30 de minute inainte de inceperea filmul.

Un alt aspect legat de timpul de sosire la cinematograf, este achiziționarea biletului. În cazul în care se face doar rezervarea, pentru ridicarea biletelor trebuie sa ajungeți cu 30 de minute înainte, altfel riscați să rămâneți fără locuri.

Spor la vizionări 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *